Snmart Wach

CURREN

CEAS INTELIGENT CU MULTIPLE FUNCTII (negru)

210 RON

Senzori puternici pentru informații esențiale despre sănătatea, antrenamentele si calitatea somnului tau

Se conectează la telefonul tău pentru a primi notificări de la aplicațiile tale preferate, precum Facebook, WhatsApp, Instagram și altele. În plus, îți oferă posibilitatea de a purta apeluri direct de pe ceas.

 

Indiferent de brand-ul telefonului tau, tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia si sa o conectezi la ceas.

Produs din materiale de calitate. Este rezistent la ploaie si are o curea de silicon durabila, dar maleabila, care se inchide bine pe incheietura.

+ transport gratuit

Returnarea si rambursarea sunt garantate

Plata în siguranță la livrare

Transport gratuit??

3 SUPER BENEFICII

SENZORII MEDICALI AVANSATI OFERA IN TIMP REAL INFORMATII DESPRE  SANATATEA TA, PRECUM:

ACUM AI TOATE NOTIFICARILE IMPORTANTE DE PE TELEFON PE INCHEIETURA

Ceasul se conectează la orice marcă de telefon prin Bluetooth și primești notificări de la aplicațiile preferate. Răspunzi la mesaje și apeluri direct de pe ceas, fără a mai fi nevoie de telefon.

VERSATIL

Acest smartwatch unisex, cu un design versatil, se potrivește atât pentru activitățile sportive, cât și pentru ocaziile speciale

RECENZII

5/5

✔Achizitie Verificata

Stelian M., 34 anni,
Baia Mare

Sunt încântat de performanța ceasului inteligent. Îmi oferă notificări în timp real, mă ajută să-mi urmăresc antrenamentele și să monitorizez somnul, totul într-un mod convenabil și ușor de utilizat.

5/5

Achizitie Verificata

ALEXANDRA

PUNE RECENZIE DE FEMEIE + POZA DE LA FEMEIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Designul modern și elegant al ceasului inteligent îl face potrivit pentru orice ocazie. Pot să-l port atât la antrenamentele sportive, cât și la întâlniri sau evenimente sociale, adăugând un plus de stil.

ANUNT IMPORTANT

Datorită cererii mari, stocurile se epuizează rapid. Vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

21

CEASURI RAMASE

COMANDA SIMPLU SI RAPID

Shopitmind

Prodotti per tutti

PAGAMENTO SICURO

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Questo sito non fa parte del sito web di Facebook o di Facebook Inc. Inoltre, questo sito NON è approvato da Facebook in alcun modo. FACEBOOK è un marchio di FACEBOOK, Inc. Le immagini prodotto presenti su questa pagina di vendita sono solo a scopo illustrativo. Pertanto il prodotto ricevuto e gli eventuali omaggi potrebbero variare a seconda della disponibilità in magazzino. Questo sito contiene prodotti a marchio che dispongono di tutte le autorizzazioni necessarie per essere utilizzati a fini promozionali. Questo sito promuove prodotti venduti tramite un sistema di affiliazione e i prodotti presenti in questa pagina sono promossi dal nostro sito in cambio di una commissione.

©2023 Sotto Sconti. Tutti i diritti riservati.

1x Ceas inteligent

1x incarcator

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.